• Tájkép

Méhészetünk egészen az 1800-as évek végére nyúlik vissza, mikor dédnagyapám a Rába folyó partján gondozta a család részére mézet termelő méhcsaládjait.

Az idő múlásával sok mindenen keresztülmentek őseim, de néhány dolog - köztük a méhészet - megmaradt, olyannyira, hogy egykoron nagypapám, édesapám és az én számomra szintén életünk fontos részét képezte és képezi a mai napig a méhészkedés.

A közösen eltöltött több, mint 10 éves méhészkedés során apukámtól kedvet kapva sikerült a munka legapróbb részleteit elsajátítani, olyannyira, hogy ma már saját, több száz Hunor családos méhészettel foglalkozunk.

  • Akácméz

A méhészkedést csak folyamatosan, meghatározott időben kötelezően elvégzendő munkával lehet folytatni. Jelenleg a meglévő állományt a társammal közösen gondozzuk. A mérhetetlenül kitartó és precíz munkának köszönhetően tudtuk a meglévő állományt elérni.

Munkánk során törekszünk a fix mézlelő helyek megtalálására, elkerülve a vándorlást, gyengén teljesítő növények esetében azonnal új, eredményesebb területre költöztetjük kaptárainkat.